Wednesday, November 15, 2006

WtF?

tetiba je mood aku jadi swing trus kejap td. kisahnye setelah lama mendiamkan diri, tetiba je YM id EX aku muncul berkelip2 di skrin. aku lak xperasan sbb tgh wat bnda lain (bnda apekah ngak perlu tau la ye. ehehe)

so sbb aku mls nk cite (mls, tp tulis gak lam blog. ape kes la aku arini), aku extract je la kandungn msg yg xseberapa tu

[12:03] ID ex aku: asskum
[12:05] ID ex aku: bz ke?or mmg tk nk chat lansung gn saya

dan spt biasa setelah xdilayan selama 3 minit (bukan sengaja ye, aku xperasan : self defensive mode enabled), maka dia pn buat blk perangai saiko itu

[12:06] ID ex aku: fne bye
[12:06] payid07: waalaikumussalam
[12:06] Meebo Message: ex aku appears offline. Your message may not be received.

sila ambil perhatian ye bahawa msg aku dihantar serentak dgn msg dia ketika itu. dan aku pn trus terpinga2 melihat dia trus sign off itu lantas menjadi bengang. what the hell? tetiba msg aku blk, pastu trus sign off camtu je. yg aku pn gigih la nk bls blk msg dia ni (konon2 baik ati la ni). sheeshh.. patutla aku clash ngn budak ni dlu. gile saiko. haha

makes me wonder. what ws i thinking at that time? ahaha

4 comments:

pires said...

because u like her..
because u r in love with her..
because u r sooo blind *wink*...

cinta itu buta katanye..hehehe...

Fantagiro said...

But then betul la.. aku dah ada pengalaman ngan awek psyco nih.. dan belum sampai tahap jadi awek aku lagi.. Ntah apa la best nya main psyco2 org nih... atau aku yg lurus sgt? Ntah la...

payid said...

pires
itula masalahnye. saya xsuka dia pn. haishh.. biarla. cite lama pn

fanta
jgnla libatkan diri ngn awek2 saiko ni. baikla single dr berawek saiko

Ray said...

awek psycho?

kdg2 best tp takut jadi haru.