Monday, April 28, 2008

iklan jawatan kosong

aku penah la terpikir, camne agknye klu aku iklankan aja pencarian partner aku. hehe. adakah aku terlalu desperate smp mau iklan bagai kan? belumla lagi. tp agk2 nye ada x rupa iklan tu camni ye?

DIKEHENDAKI

PARTNER

Kelayakan

1. mempunyai sekurang2nya diploma daripada IPTA atau ITPS yang diiktiraf oleh Lembaga Akreditasi Negara
2. pengalaman tidak diperlukan tetapi merupakan satu kelebihan
3. mempunyai kenderaan sendiri adalah digalakkan (sbb aku xde kete. bley?)
4. berperwatakan menarik (atau dlm istilah lain : kendu!)
5. berkebolehan berbahasa melayu dan inggeris dgn baik (perlu ke kriteria ni? ahah. harusla. klu dia cakap tamil camne nk berkomunikasi nih?)
6. sanggup bekerja lebih masa (apakah yg dimaksudkan ngn BEKERJA itu? ahaha. aku gelak guling2 nih. LEBIH MASA lak tuh. ahaha)
7. boleh berkerja shift (ini adalah kriteria yg sgt xperlu, unless korg ada lebih dr sorg partner. tp nmpk2 sgt la awl2 dah kantoi kan. ehehe)

Faedah

1. peluang kenaikan pangkat (motif? naik pangkat jd apekah?)
2. tempat tinggal disediakan (jd partner i, leh dpt umah. bley?
3. uniform disediakan (ini la kriteria yg sgt xperlu. motif kau mau partner kau pki uniform? ahaha. lawak sial)
4. gaji yg lumayan (aku byr ngn kasih syg yg xberbelah bahagi. lumayan la tu kan?)


sila hubungi payid di 019-******* untuk temuduga. bawa bersama resume anda. sebarang surat mmengorat tidak akn dilayan

so. ada sape? berminat? ahaha

5 comments:

fanta said...

Hahhaa...
Celaka... the very funny one. Aku dan kawan2 aku di sini pun tergelak guling2 baca. Especially part2 faedah tu.
Ada satu lagi ko lupa nyatakan.. tahap kesihatan dan pengalaman L Kamasutra. Motifff???
Hahahhaa.a.....

Good one Payid.
Print kan bbrp keping dan tampal kat notis board 7E and kat KL sentral. Hahaha...

sekapal said...

hahahhaa...
uniform tu best tu. belikan baju nurse. ailaikkk... yea yeay!! haha

er... tambah la satu lagi. sanggup diikat. Ikat dengan apa tatau. huhuuu

dian said...

wah wah wah..hahaah

dah ada orang anta application form belum?

heheh

payid said...

fanta

medical checkup boleh dibuat selepas intrview. klu intrview xlepas xguna buang duit g med checkup kan. ehehe

kapal

ganas tu main ikat2. ai xnk menakutkan calon2 ai. ehehe

dian

malangnye xde sapa lg yg anta borang. iklan xcukup attractive kut. ehehe

Tun Teja said...

3. uniform disediakan (ini la kriteria yg sgt xperlu. motif kau mau gf kau pki uniform? ahaha. lawak sial)

i beg to differ ;p
uniforms are a must for role plays. very kinky. :D