Thursday, November 05, 2009

satu hari di hari khamis

aku cuba2 untuk bermain game lain selain mafia wars di fb sebab ada ketikanya aku xtau nk buat apa di ofis (selain dr wat keja aku yg hakiki la kan)

aku penah cuba main vampire wars, tapi lepas beberapa stage, aku rasakan dunia yg penuh kegelapan itu xsesuai dgn aku. lagipun aku takut darah

dan kerana pengaruh rakan sebaya, aku secretly pernah terjebak juga dgn fashion wars. ye, anda boleh gelak sekarang. tapi aku betul2 terjebak sebenarnya. semuanya angkara collegue aku yg mengancam xnak accept mafia wars invitation aku kalau aku xmain fashion wars. masa tu mafia aku baru 20 org. korg fahamla kan betapa terdesaknya aku masa tu. tapi kalau dlm real life sekalipun, bila aku rasakan yg aku mandi nak pegi keje pon dah cukup bagus, dunia fesyen yg penuh glamour itu juga xmemenuhi tuntutan nafsu gaming aku

dan bila aku tgk semua org pon sibuk bercucuk tanam di facebook, aku pun cuba nk menyelami kehidupan seorg petani yg berjaya dalam farmville. mula2 agk teruja juga bila tgk tanaman mula masak dan dituai lalu mendapat duit. tapi dasar pemalas seorg payid yg nk bela kaktus pon belum tentu, aku tinggalkan ladang aku yg mungkin sekarang ni hanya ada semak samun je utk dituai

dan hari ni, bila aku tgk 2,3 org kat ofis ni main cafe world, aku pun terasa xmahu ketinggalan dari mengikut trend ini. lagipun adik hanis zalikha pun main cafe world juga. aku klik la kat icon cafe world tu dan tggu game loading

tiba2 je aku dapat msg ni

The Don needs you in Mafia Wars.

terus aku tinggalkan niat nk buka restoran buat sementara kerana ada tugas yg lebih penting di mafia wars

nampaknye aku mmg mafia sejati walaupun level baru 186

4 comments:

aerlon said...

fashon war, ehey? i knew it!

miznina said...

fashion wars?really?aku nk war2 kn kat sume org kt ofis hahaha..
oo 2 yg ko tnye aku psl cafe world ek hehe ko ni lawak la..

N.A.F. said...

luckily i didn't get dragged into the whole gaming in fb thing. in fact i've been wanting to delete my account for some time now.

payid said...

aerlon
sumtimes i juz need to get in touch with my feminine side. haha

nina
tu dulu la noq. skang aku mafia sejati

N.A.F
i hv to admit, fb is getting irrelevant lately. haha