Friday, May 15, 2009

keanehan

aku sgt pelik

nape blog yg penulisannya tidak menarik, mengarut dan xbest ada byk follower?

kenapa para pengikut itu tegar mengikuti blog itu juga?

mungkin derang adalah kawan kpd blogger itu

mungkin juga derang sbnarnye minat kat blogger tu

mungkin derang semua rasa best menambah koleksi blog2 yg derang follow

mungkin saje je derang nk bg muka derang nmpk kat blog org lain

atau mungkin derang mmg xde taste dlm memilih blog2 yg best

aku xkata blog aku best sgt

tp kenapa blog aku ada 2 org follower je?

blog aku xbest eh?

18 comments:

semuthitam said...

meh la aku follow. kesian kat kau. nanti kau follow blog aku juga ye...

Jedi said...

aku nak jd follower ko, tapi ko dari mazhab mana? *ala blur

vanila said...

lagu background tak sedap.haha

chikpud's said...

ok.i sign n folo

dian said...

kau nak kumpul follower nok?

i have a very great tips


letak gambar bugil kau di setiap entry


pasti


pasti


ramai

dark angel said...

ko ada dua follower jer? cam tak caya aku..huhu, meh aku follow.

payid said...

semut
time kasey. aku tau kau mesti terpengaruh dgn pujuk rayu aku punye

jedi
follow je la. jgn byk tanya *sila gunakan tonasi mafia di sini

vanilla
ah byk komplen pulak kau

chikpud
terima kasih kerana terpengaruh

dian
mak tak sexyback mcm kau. mak takut blog ni kena ban trus

dark angel
aku pon xpercaya. apatah lagi kau

fanta said...

Aku follower ko gak... follower blog la.. kalau ko buat agama baru sure aku lapor kat ISA...hahhahaa...

semuthitam said...

aku cemburu seh! dia tak follow blog aku pun, blog kau dia follow pulak. keji la taktik kau ni, yid!

payid said...

fanta
klu aku buat agama baru mesti nama aku "ayah yid' kan?

semut
blog kau best kah? ahaha

Si Kicik said...

I got that same question too bro!

Why are these nonsense blogs which usually took hours to load are getting more followers than they should??

Anyway, be grateful. You got 4 followers already. I only got one and yes, she's a good friend than someone who likes my blog. Sigh...

MisZ PinKy said...

hoho..

meh sayer folowwwwwwwwww..

.....picky..... said...

nak follow gaks la...cian payid...
(ahaksss..jahat eh)..

jom main futsal ahad ni...contact piki eh..atau dian

nexus_fms said...

sian payid.. hahahaha! [gelak setan sekejap]

ai folo ur blog lah walaupun sesenyap je nin.. ^_^"

payid said...

kicik
it's al abt the quelity, bro. kuantiti itu tidak penting. eheh

misz pinky
time kasey kerana follow saya mcm org kuning digi (atau mungkin awak org pink?)

picky
time kasey kerana turut sama terpengaruh. u ols panggil sazzy falak main sama ahad ni br i turun. ok?

nexus
ye kesian saya. pathetic kan? xpe, follow la syp2. saya xgtau org lain punye

sHe~ said...

i follow juge yer :]

iNkromosom___ said...

da betahun aku follow, br la ni aku pasan ade butang follow 2.
baru ka?
xpela, aku sign in gak.

ULTRAMAN said...

aku pun follow la gak....^^