Thursday, January 06, 2011

rebranding payid

6 days after new year, baru sempat nk buat new year post. happy new year everybody. may this new year brings you health, happiness and prosperity

sempena new year ni, i decided utk bg facelift sket terhadap blog ni. sian dia bertahun tak berganti baju kan. so tuka sini sket, tuka sana sket, jadila sepertimana yg korg tgk skang. and that explains kenapa blog ni tetiba private since a few days ago

looking back throughout the journey since the blog started, it ws a trip down the memory lane.hampir 5 tahun menulis, byknye perkara yg aku dah tulis dan kongsi ngn readers aku. sum are good, sum are bad. sum are useful, others are just lame. and along the way, i gain a few readers. sum of them langsung menjadi kawan. sum of them remain unknown. but i appreciate each one of them, especially yg sudi tinggalkan komen, sharing their thoughts abt my writings, be it good or bad.

hampir 5 tahun, aku mencipta alter ego itu dan memberikan imej sedemikian rupa sepertimana yg kamu gambarkan payid itu. buruk baik gambaran tu, semuanya berdasarkan tulisan2 aku di blog. mmg berulangkali aku dah bgtau, payid is so much more dari apa yg aku portray di blog ini. tapi apalah daya aku mengawal fikiran org, kan.

jadi sempena tahun baru ni, aku bercadang utk rebrand myself. masih lagi payid yg sama, tapi dgn gambaran yg sedikit berbeza.hopefully seperti tahun2 yg lepas, kamu masih sudi membaca tulisan2 aku dan menerima aku seadanya aku

terima kasih untuk semua sms, email dan pvt msg di FB yg sgt concern berkenaan blog ini. maafkan aku kalau tetiba membuat kamu semua berasa bimbang. jgn risau, payid masih belum mahu berhenti menulis. aku akan terus menulis, walau yg membacanya hanya tinggal aku seorg

2010 has been a good year to me. aku bersyukur dgn segala kurniaan, semua possession dan accomplishments aku. semoga 2011 akan terus menjadi tahun yg lebih baik utk kita semua

happy 2011!

5 comments:

Aya Majorca said...

heppy new year cik payidd

CCB said...

fret not. ull always have someone reading ur blog.

me the martian said...

keep on writing and happy new year to u!

Anonymous said...

theres always someone who will b reading ur blog. and to those people, they choose to b silent readers. the number of comments does not evaluate ur writings.

speak up, yid. wishing u all d best in 2011.


allison WWKY

ف wildchild ۞ said...

Happy New Year.