Tuesday, May 10, 2011

the exclusive birthday dedication

Untuk kamu yg comel dan manis serta baik hati

Selamat hari lahir yg ke 29. Sempena hari lahir kamu, aku doakan yg baik2 saja untuk kamu.
Moga kamu sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik. Tak kurus pun xpe, hehe. Asal kamu sihat2 je
Moga dipermudahkan segala urusan kamu dan dimurahkan rezeki. Biar kamu yg jadi Asst Vice President dlu supaya kamu yg kena beli banglo di Bukit Jelutong, bukannya aku
Moga hari2 mendatang kamu sentiasa dipenuhi keceriaan. Moga tidak ada lagi kesedihan dlm hidup kamu

Aku harap kamu gembira menyambut birthday smlm walaupun xseberapa. Pertama kali sambut birthday bersama2, aku harap kamu maafkan kekurangan kalau ada di mana mana. InsyaAllah tahun2 yg akan datang, kita akan celebrate sama2 lagi

Kamu jaga diri baik2 syg. Aku xsabar nak tua bersama2 dan menghabiskan seluruh usia bersama kamu

4 comments:

Chan said...

kim salam sama dye yer. moga bahagia bersama2

ف wildchild ۞ said...

Wahhh.. Best la dah jumpe soulmate.

Payid, kau kahwin nanti, jangan lupe e-vite aku.

spanker said...

bersawang dah oii blog hang ni.. bercinta sakan kaaa ;)

toko online said...

Perayaan ulang tahun memang dinantikan tiap orang mengingat hanya 1 tahun sekali, sukses untuk pembahasan artikel lain