Wednesday, July 23, 2008

motiff???

cust : cik, klu saya nk mtk borang pengeluaran sebahagian boley x?
payid : boley je. nk saya pos ke?
cust : ye. klu saya nk 3 kping boley ke?
payid : boley je cik. cik nk 30 pon saya leh bg
cust : amboi awk ni.. err... kene bayar apa2 ke?
payid : xde. cik punye pasal saya bagi free je (padahal mmg free pon)
cust : **gelak2... ada2 je awk ni

**motif aku pegi mengorat cust tu? klu call tu kena tap, mateila mak!

ni la dia klu time keje pon mau charming2 juge

1 comment:

fanta said...

Walaupun itu etika yg keji tapi sesekali apa salahnya... hehehe.. boleh jer. ajak date sekali!!