Wednesday, August 27, 2008

payid yg sengal lagi

my colllegue yg kat sebelah aku ni dah mula bercuti panjang sempena puasa. sangap la aku sorg2 kat sini cuba menghiburkan kesepian ati, dah abis semua blog aku baca sambil mbuat konsert kos rendah di samping aktiviti tak berfaedah yg lain

sedang aku minding my own damn business, tetiba extension kwn aku ni tetiba berbunyi, menandakan ada internal call yg masuk

aku : R** extension, how may i assist u?
dia : boleh saya ckp ngn Z**?
aku : owh. Z** nye extension dah tukar la . **** (extension num diberi)
dia : er.. klu extension Y** lak bape ye?
aku : ****. siapa ni ye?
dia : S** dr dept X. ok time kasih ye
aku : sama2. extension saya xnk ke? (suara gatal)
dia : (gelak2). eheh. xpela. time kasih ye (gelak2 lagi)


haiyoh payid. perlu ke? nasib dia xtau aku sape. kang xpasal je dia report kat Team Leader aku "payid dpd dept Y cuba mengorat saya". nayaa...

2 comments:

.....picky..... said...

ewahhh222.....

sempat lg mengayat yer!!!

good luck for next time...

kalu ade org tanya arah, sile la ajak minum dulu ker....

at least, kalu x dapek penumbuk..mebi dpt berkenalan lebeh rapat...wekekekekeee

fanta said...

Adoi la Payid.. jangan lah jual murah sangat.. next time ni kena jual mahal sikit. Jadi penjual bra ke.. hahaha.. motiff??