Friday, October 22, 2010

payid syg kamu

kadang2 bukanla aku take things for granted. cuma aku kdg2 aku terlupa betapa beruntungnya aku dgn segala nikmat dan kurniaan yg aku ada sekarang.

kdg2 aku sendiri terlupa to count my blessings bila dikurniakan kawan2 yg baik. bukanla tidak menghargai, cuma kdg2 aku terlupa betapa beruntungnya aku ada mereka yg sgt mengambil berat dan ikhlas berkawan dgn aku, menerima aku seadanya aku

mmg there's a saying, u dun miss the water till the well runs dry. tapi mungkin xperlula sampai nikmat tu ditarik semula baru kita nk tersedar. minta dijauhkan Allah andai persahabatan yg aku ada ini ditarik balik. tapi kdg2 it doesnt take much utk menyedarkan kita agar lebih menghargai kelebihan yg kita ada itu. mungkin kesedaran itu juga boleh dtg bila kita dikurniakan dgn blessings yg dtg dlm bentuk berlainan pula

dan bila kwn2 ini dgn seikhlas hati being genuinely happy (and excited) dgn blessings yg baru ini, sungguh aku rasa sgt tersentuh hati. tak terucap gratitude aku bila aku tau mereka juga sgt gembira dgn kebahagiaan aku. dan baru aku sedar, betapa selama ini mereka amat mengambil berat dan sgt risaukan aku.

thank u for all the well wishes. and dun worry, i'll be fine now for i'm now in good hands. insyaAllah, we'll meet up sum time. there's a lot of catching up and juicy stories to share. ehehe

and to u, welcome to my circle of family and friends

5 comments:

ف wildchild ۞ said...

Wah. baru berkahwin ka? Taniah

semuthitam said...

aku nak tanya khabar soomi je, dah time tukar air ke belum? aku nak risaukan itu je sekarang, kau takyah...

mukdobe jr. said...

congrats. (^_^)

payid said...

wildchild
belumla kahwin lg. dah kawin nnt aku mesti jemput kau, jgn risau

semut
camnila sikap kau sekarang terhadap aku kan

mukdobe
thanx

Fanta Giro said...

Payid.. dah lama i menunggu saat2 begini.. wah macam ai pulak yang masuk ke alam 'saat bahagia' yer..
Anyway, looking forward untuk berjumpa kalian... :)
semoga kebahagiaan dan kesejahteraan sentiasa bersama uols!