Friday, December 12, 2008

this is the post for the broken hearts

aku mau tanya korg, bestkah dikecewakan cinta? mmg xbest kan. tp aku xtau la apa yg lebih xbest. dikecewakan cinta, atau mbaca blog org yg dikecewakan cinta. wahahahahah

soryla babes for laughing. bt really, i personally tidak gemar mbaca luahan rasa org2 yg dikecewakan cinta. mungkin bg org yg sama2 dikecewakan cinta boleh la relate ngn blog2 camni. tp bg org lain, esp yg sedang asyik mahsyuk bercinta, i dun think they would read this blog religeously. unless she's a gd friend of that person la kan. atau org2 itu mmg sgt la xde keje dan sgt kepochi mau mengikuti kisah kepatahn hati org itu.

well, bukan la aku xpenah dikecewakan cinta. and it did not happned only once ok. aku juge tau perasaannye sgt xbest skali.tell me abt it. rasa mcm dunia dah berakhir, rasa xde guna idup, semua pon ada la kan. bt im proud to say that im over that phase now. it ws not an easy journey bt i manage to get through it

C'monla ppl. kau rasa berbaloikah all the sufferings? okla, aku tau korg sgt menyayanginye sepenuh hati. cinta korg terlalu hebat dan agung smp korg rasa xmau idup lagi klu xdpt mencintainye tp secara logiknye, klu kau claim cinta kau terlalu agung, adakah berbaloi utk di sia2 kan pd org yg xlayak menerimanya?

the thing abt org2 yg kecewa dan xdpt menerima hakikat yg dia dah ditinggalkan ini is dia masih lagi cuba menarik sisa2 attention yg mungkin ada dr sang ex. masih cuba menagih perhatian atau mungkin juge simpati, dgn harapan sang ex akan terima dia balik. sgt la pathetic bila dikenangkan, bt that is the only logical explaination to their absurd behavior.sehinga ada yg sanggup membunuh diri

bt the thing that made me sick to my stomach is knowing that org2 yg kononnye mau bunuh diri kerana cinta ni sbnanye dun even hv the guts pon to kill themselves. they actually dun hv the guts to pull the trigger, or to slit their wrist or to drink that bleach. acah2 saje, mau tgk sejauh mana the ex still care abt them. dgn harapan bila exnye tau dia mau bunuh diri, exnye xkan smp ati meninggalkannye pabila melihatkan betapa agung cintanya terhadap sang ex sehingga sanggup mati kiranya xdpt mencintainye lagi. well, i hv 2 words for these ppl. BULLSHIT!. eh, that's one word je kan. ahaha. bt even if they hv the guts to end their lives pon, that doesnt make them any smarter pon. they are just as stupid anyways. eheh

ada juge antara mereka ni yg xdela smp snggup mbunuh diri, tp still crave for the attention la. again, by playing the sympathy card. sakit pon mau ngadu, ada prob mau ngadu. as if mau bgtau yg i cant survive this world without u. ada yg lebih saiko tu, siap cuba portray yg hidup dia mmg dah musnah hancur dah, dan semuanya disebabkan sang ex tidak mencintainye lagi. hek eley.. get a life man!

to me, y waste all the energy? yes, kau berhak utk bersedih. tp smp bila? dun u think u deserve to be happy as well? klu dah jodoh kau bukan ngn dia, then u deserve to be happy with sumone else. kenapa harus menutup pintu hati kpd cinta2 yg lain? klu kau claim cinta kau terhadapnye begitu agung dan suci sehingga kau xboley mencintai org lain lagi, well that's bullshit. mana de cinta sejati dah dlm dunia skang ni. romeo dan juliet, qaisy dan laila, shah jahan dan mumtaz. semua tu dah mati. skang ni kalau ditinggalkan cinta, cari je cinta lain. xde guna kau bersedih mengenang kisah lalu padahal sang ex sibuk berhappy2 dgn org baru

so ppl. stop singing those jiwang2 patah hati song. and stop writing abt kepatahan hati kau di dlm blog kau dgn harapan ex kau akn baca. for all u know, dia terlalu sibuk ngn org baru, dia xbaca pon sbnanye. kitorg yg xde kaitan ni je yg mbaca. and yes, we sympathize ur loss bt we had enuff with ur whinings like everythng in this world is not going ur way. get a life, pull urself back together dan ayuhla mempersiapkan diri mengorat potential awek yg baru. ehehe

4 comments:

dian said...

haha keji tau noks. mungkin mereka sesaja meluahkan rasa di dalam blog?

akusemut.hitam said...

lain kali tinggalkan la link kepada potential awek, supaya mereka segera sedar diri

payid said...

mak tau noq. blog tu personal space. tp bila dipublish ke world wide web dan kebetulan aku boleh mengaksesnya, tersiksa jua jiwa raga aku mbacanya. ehehe

semut
aku kurang mengerti apa motif kau sbnanye. ehehe

pamina said...

i agree with u wholeheartedly. u nail it on the head man.