Tuesday, June 09, 2009

dua tahun

hari ni aku menyambut anniversary yg ke dua sbg seorg single. single pon boley ada anniversary, eh? ahaha

jadi mungkin lepas ni aku boleh treat myself with a romantic dinner, or buy myself flowers, or go for a honeymoon. xtaula klu aku buat camtu boleh dikatakan sbg sgt gila atau sgt cool. hehe

how bizzare it is bila aku sebenarnya xpernah merayakan anniversary ketika bercinta. sebab usianya xpernah cecah setahun pon. ahahahah. pergh... gila teruk track record aku. am i really dat lousy in this relationship and commitment thingy?

bila aku kekal single lebih lama dpd aku berada dlm sesebuah relationship, aku pon xberapa sure apa yg telah aku buktikan pada pandangan umum sebenarnya. mungkin aku mmg bukan relationship material. mungkin selama ni aku asyik berjumpa dgn org yg tak sesuai. mungkin juga aku terlalu memilih. order aku terlalu susah, mungkin. aku cuma minta a senget version of cheryl samad. susahkah order tu? ahaha

i heard a few comments abt myself yg disampai2kan oleh org. that sum ppl said that org gerun sebenarnya bila mendengar nama payid itu. gerun kerana perwatakan payid itu sendiri yg dikatakan 'sweet talker' and a huge flirt juga. adoi. jgn la begitu wahai gadis2 kendu sekalian. klu kamu semua gerun ngn aku, makanya membujang la aku smp ke tua nnt

i dunno whether aku boleh mengekalkan record single utk tahun yg seterusnya. mungkin klu aku berjaya kekalkan smp 10 tahun, aku telah membuktikan beberapa kemungkinan. samada payid mmg sgt gigih menahan diri smp 10 tahun, atau mmg org xberani mau commit dgn payid kerana kehebatan payid itu sndiri atau payid sememangnye xlaku. ahahahaha

12 comments:

Jedi said...

macha, send me the "senget version of CS" specifications. aku nak fabricate. nnt aku faks quotation kt ko.

semuthitam said...

kau fikir kau boleh meraih undi single terhangat di gath dengan meletakkan post ini di blog? jangan harap dude, aku akan pastikan kau tak akan memang mudah. wahai para pembaca, jangan terpedaya dengan tipu daya payid ini. hahaha (gelak mafia)

payid said...

jedi
kau pk future gf aku tu apa? cyborg?

semuthitam
kau pk dgn taktik kotor kau ni kau boleh menang mudah? jgn harap!

Jedi said...

ok ar tu.. ko leh input sesuka hati sesedap rasa taste ko, n program n reset bebila ko mau.
ko mau ke tamau?
p/s: semut, ko mau? aku ada prototype. call me

semuthitam said...

wah jedi, menarik! nanti aku call, takmo tulis sini, nanti payid tiru!

dian said...

wah bagus sekals entry ini nok

masalahnya uol kot very the demanding kan?

maybe u wont settle less for someone who doesnt look like cheryl ke?

kau cuba cuba yang mirip kak nita, ramai kot...

hahaha

is said...

mungkin kau stret.dan di takdirkan ko kahwin. hiks...
sebab tu smp 10 tahun ko single..
boleh ke cmm tuh?

jebonx said...

ala.. ajal maut, jodoh pertemuan ditangan tuhan kan.. insyaAllah...
:-)

L said...

~~rasa2 spec apa yg dian wat tuk menang anugerah single senget...kalau sweet talker jadi bench markingnyer...payid leh menang nih..ngee~~

semuthitam said...

L, aku pun sweet talker juga (anak murid paling terer yang payid ada), jadi dia tetap tak akan menang mudah. percayalah!

dian said...

hi L kau sapa?

mateila direct

takdela .... payid tak mungkin menang dengan mudah

wah tiber

ropanya ramai competitors

L said...

L = ~~me~~....
dian ramai ek competitors...kalau tak payid...ul...kuchen?...cer dian kasik tau spec nyer...