Monday, June 15, 2009

pemandangan terindah

17 comments:

Anonymous said...

cun..dan cun...

dian said...

ish

siapa gadis ini nok?

tskkkk

cik perahu said...

sy knal gadis ini.. ;)

payid said...

anon
yes. mmg cun

dian
mmg rasa cam nk nangis tgk betapa cunnye dia kan

cik perahu.
aiyark! kenal ke? jgn gtau dia tau saya amik gambar di post kat blog. mamamamamamateila maaaakkkk!

cik perahu said...

payid..jgn wisau...sy simpan rehsia..

jamie said...

woitt..i pecah rahsia..hahaha..sogok julia sogok..=P

dian said...

hayo nok, makbapak dia tak marah ka uol upload gambar dia?
tiber kan pesanan penaja getoo

Anonymous said...

kenapa beliau sgt cun..nak menangis aku tgk..cun!

Jebonx said...

lehh.. awek cun pun bleh nak nangis? Pelakon airmata btul ler.. x mafia lah camni!! hehehe

Anonymous said...

inin kawan beta nin.haha

payid said...

cik perahu
terima kasih kerana menyimpan rahsia

jamie
kau mmg kan, nk kena sogok juga. haiyohhhh..

dian
jgnkan mak bapak, aku rasa dia pon marah aku post gambar dia tanpa izin. haha

anon1
jgn tanya aku kenapa dia cun. tp kamu nikmatila kecunnan dia smp menangis

jeb
"menangis" is just an expresion la. showing how much u appreciate the beauty of God's creation. eheh

anon2
aiyoh, ramai la pulok yg kenal dia nih. syhhh...jgn gtau dia tau

weh, korg2 yg sign anonymous ni cuba la at least bg nama yg boleh dipanggil. klu 10 org sign anonymous, xkan aku nk pggil anon 1 smp 10? aiyoh...

th3undefined said...

a.k.a anon 2-haha.shes my dormmate dulu.haha.ye x bgtaw

iNkromosom___ said...

dormmate...betuah bdn.
klo roommate?
grrrrr.....(menahan 'geram')

th3undefined said...

haha.*tapi mase itu x rasa apa2 la plak.sebelah katil sj pun.haha.shes funny thou

dian said...

wah roomate yang lucu dan chantek

pakej sangat

naseb baek dia staight kalau tak semua nak berebut

kan payid?

eh tibe sahut nama kau nok

semuthitam said...

yid, ni bukan budak yang kau tunjuk kat aku masa kat lobby tu ke?

Knight said...

she's pretty... natural beauty...:)