Monday, September 18, 2006

aku yang sengal di gathering itu

The title says it all I guess. mmg aku telah menghadiri gath yg sgt best weekend aritu, namun aku telah berperangai sgt sengal. Guess what? Aku yg in real life kononnye sgt taiko telah bertukar menjadi manusia yg sgt pemalu dan pendiam di sana. Haha. Even aku sndiri susah nk pcaya keadaan diri aku tuh, apatah lg forumer sekelian yg lain kan? Konon kat forum mcm ganas je, sekali bila face2face, pemalu nye ngalahkan ank dara nk kene pinang. Haha. Wat malu kompeni je.


Aku sndiri pn xtau nape aku jd camtu. Bukanla niat aku nk jd pendiam dan ala2 mysterious gitu (w/pn sesetgh awek finds org mysterious ni appealing. hehe). Maybe aku rasa segan sgt kut. Klu tolak fairus, aku merupakan forumer yg termuda kat situ. Tp being the youngest bukanla the main reason aku tetiba bertukar imej menjd pemalu thp dewata raya. Tahle. Aku sndiri xleh nk figure out apsal si taiko tetiba mjd si pemalu. Ceit!


attending the gath ala2 the most eligible bachelor gitu (BACHELOR kah? hehe), ada la niat sedikit di hati (sedikit shj konon) nk cari potential partner. hehe. Dasar kasanova kan? Walaupun dlm malu2, aku tetap mmbuat observation dlm syp. Eheh. Dah le aku mmg taste kat sorg forumer tu. Sweet sgt. Malangnye udah berpunye la plak. Partner dia pn sweet. (ok, am I being too obvious now?). Rasa cam nk angkat dua2 skali jd partner aku je. Ahaha. Selera xhingat.


Anyways, senior2 mmg sgt best la. Xhenti2 usik aku. Esp bro zorro ngn blue la. Hehe. Tp in a whole, derang ni mmg a bunch of really great ppl wif different personality. Each person is unique in their own ways. Sgt best to hang around wif them and always makes u feel welcomed. It’s been a real pleasure meeting them in person


Apa2 pn, thanx a lot to sekapal n leen for the hospitality. Sgt superb ngn mknan yg sgt best dan sedap. Klu camni ari2 gath pon xpe kan? Ehehe. Juga kpd uL dan mel krn sudi menjemput dan menghantar. Sgt terharu sekali. And to all yg hadir, thanx for making me feels at home walaupun pd zahirnye aku nmpk cam malu2 je. Haha. Tp sesungguhnye aku rasa sgt selesa berada di kalangan mereka.


Itulah kenangan hujung minggu aku yg sgt indah

6 comments:

blue said...

yo payid,

lepas ni kalau jumpa2 lagi jgn malu2 tupai lagi eh....heh heh

chidori said...

hi payid! oh, tak malu sgt rupanya awk ni.. ktorg abis2 ingat awk ni sgt termalu hr tu! takpe, takpe, lenkali g gathering lagi, dah tak malu, kan? contohilah ktorg2 ni yg mmg tatau malu..hehehe.. anyway, nice meeting u!

chidori said...

hi, blue! amboi, asik terjumpa awk je di sana sini.. :D

jebonx said...

muakakaka... malu2 tucin si dak payid nih.. ada udang disebalik mee kot...

payid said...

blue
pas ni xnk malu2 tupai dah. nk malu2 kerbau laks

chidori
saya ni malu2 sngal sbnanye. konon2 je malu, sbnanye sengal. ehehe

kak jebonx
ada ke udang itu? ehehe. saya pn xbape pasti

Ray said...

hope nak join gak..(ni baru la aku yg tak tau malu)..ehehe~~