Thursday, September 28, 2006

third watch

sgt sedih bila ari selasa aritu rupanya adalah siri terakhir third watch. korg tau third watch kan? ala, cerita psl police, fireman ngn paramedics yg bertugas kat "camelot" 55th precint during the third watch which is between 4pm to 12pm.

bila siri yg aku minat dah abih mula la aku rasa cam xtntu arah je. mcm kosong je idup hehehe. ing nk dload je siri tu tp spt biasa aku bukanla rajin sgt nk mdload benda kt intrnet. klu nk bli DVD, konpem mahal nye. lgpn ada ke jual? citer tu cam xdela ramai sgt peminatnye cam lost ke, prison break ke, smallville ke.

xdpt bli dvd, amik gambar pn jadila kan?


545_2
bila la nk leh bli ni?

4 comments:

:: is :: said...

aku suka giler tgk citer-citer pasal ni..paramedik, police etc...dulu suka tgk ER..CSI..skang bila masa pon dah tak d..dah tak ikut lagik...iyerla, tak pernah tgk plak dia jual kat mana2 kan?...

uLat said...

tengok. sedih gak. lagi2 bila sjn cruz sanggup mati letup diri tuh. eh payid tahu tak, yokas dlm citer ni dedulu ada bau2 senget. :P

*senget je aku ni. tak abis2* ahehe

payid said...

is
itula pslnye. mntang2 citer ni xbape glamer memula kat US. dah lepas 2,3 season br ada org follow. kat sini xtau la plak

uL
mmg tragis sekali kematian sjn cruz tu. dah la sgguh sexy latina itu kan? ehehe. xde kaitan. err.. yokas je ke senget? cruz xsenget ke?hehe

pires said...

erk, dah abis ke season yg ni? hu, selalu sgt la tak penah tgk season's ending :( ...