Monday, November 03, 2008

payid's biggest fear

hye there uols. ketemu lagi kita. so how's ur weekend? seronok berfoya? menghabiskan duit gaji? hahaha. aku ini berbunyi sgt dengki kerna aku tidak dpt gaji lg sbnanye. huhu...

pg ni aku dtg kerja dgn perasaan cuak tahap dewa. bygkan aku letak beg je kat tempat aku pg2 buta td, sekali collegue aku bersuara "noooqqq....internet kena block laa...."

mendengarkan kalimat itu, aku terasa bagai seluruh dunia aku gelap seketika. seluruh alam dirasakan turut bermuram durja dgn perkhabaran itu. my biggest fear nampaknya telah berjaya menghantui aku. terputusla aku dgn komunikasi dunia luar. tiada lagi boleh memblog di kala kebosanan, tidak boleh berfacebook lagi, tidak boleh beramas mesra melalui YM dan tidak boleh membaca blog fanta lagi di kala kesepian melanda

maka aku turun bfast pg td dgn semangat yg layu. tp yg peliknye mkn lalu la plak kan. abis juge sepinggan nasi lemak td beserta secawan nescafe panas. hiqs. walaupon ai susah ati, mkn tetap xmenjadi hal punye. ehehe..

namun setelah beberapa ketika, hidupku kembali ceria semula bila aku tetiba klik kat icon IE tu, menjelma la main page website company kitorg instead of page bodo notifying yg server tidak connect ke dunia tanpa sempadan ini. makanya aku telah girang kembali walaupon utk seketika, aku terasa bagaikan kebahagiaan aku direntap dgn kejamnye

maka demikianla post aku yg poyo utk kali ini

5 comments:

jamie said...

Booooorrrrrrrrriiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnggggggggggggggg.....hahahahahhahaah..;p

payid said...

klu boring pegila baca blog org lain di sana

dian said...

ala nok...saba yer.

jamie said...

marah plak?;p

Fantagiro said...

Hahaha... kesian.. terkujat seketika tapi part makan tetap lalu tu paling best.
Terharu ai ok sebab blog ai jugak yg u nak lalu walau i jarang hapdet. Ai busy lah nok.. busy apa, tak tau? :P