Monday, March 16, 2009

bila payid ditag lagi

aku ditag lagi. kali ni oleh ex aku. yeah. aku juga terkejut spt anda2 semua. aku lebih terkejut juga bila kandungan tag itu seperti sgt sesuatu. eheh. tp aku tau, tag ini hanya sekadar tag yg tidak mbawa maksud apa2

dia tag aku di facebook. dan sepatutnye aku jwb dlm komen facebooknye saje. tp memandangkan kandungannye seakan bakal mengundang kontroversi, aku rasa lebih baik aku jwb dlm blog aje. sekurang2nye xdela blow cover sape2 kan. well, u nvr know who u might find in facebook. girlfren lama ke, sepupu sepapat ke

well nad. here it goes

*************************************************************************************

Leave one memory that you and I had together. It doesn't matter if you knew me a little or a lot, anything you remember! Don't send a message, leave a comment on here. Next, re-post this in your notes and see how many people leave a memory about you. It's actually pretty cool and funny to see the responses.

Follow this format.

1. Who are you? - payid
2. Are we friends? - haruslah
3. When did we meet? virtually, sept 06. physically , oct 06
4. How did we meet? we met online. and we met first time in person bila yid cargas turun dr johor ke kl selepas 5 jam bergayut ngn nad tanpa henti *phew. what a memory
5. Give me a nickname and explain why you picked it. - err... i used to call u yayang kan. bt now, i'll call u nad je la. sbb semua org pon pggil nad kan?
6. Describe me in one word.- different
7. What was your first impression? - damn she's cute
8. Do you still think that way about me now? - damn she's still cute. eheh
9. What reminds you of me? - kinder bueno, hamsters, chelsea fc, the blue tshirt u gv me, panic at the disco
10. If you could give me anything what would it be? - the best of me
11. How well do you know me? - i think after what we've been through, i did surprised u with how much exactly i know u kan?
12. When's the last time you saw me? - last month
13. Ever wanted to tell me something but couldn't? - there's a lot actually, bt i guess xperlu dikenang2 lg
14. Are you going to post this in your notes and see what I say about you? - obviously yes
15. What is my best attribute? - ur smile
-------------------------------------------------------------------------------------

1. Who are you?
2. Are we friends?
3. When did we meet?
4. How did we meet?
5. Give me a nickname and explain why you picked it.
6. Describe me in one word.
7. What was your first impression?
8. Do you still think that way about me now?
9. What reminds you of me?
10. If you could give me anything what would it be?
11. How well do you know me?
12. When's the last time you saw me?
13. Ever wanted to tell me something but couldn't?
14. Are you going to post this in your notes and see what I say about you?
15. What is my best attribute?

*************************************************************************************

aku tag sesape yg rasa rajin mau buat tag ini. sekian terima kasey

8 comments:

semuthitam said...

aku tengok macam takde orang nak komen je, aku komen la...

1. semut
2. kawan kot, kau rasa? (aku masih belum ada perasaan)
3. 31/12/2008 - Y!M, 15/2/2009 KL sentral
4. blog kau la
5. KAYC - sebab kita je yang tau
6. budiman
7. budak baik
8. selepas beberapa jam berbual, sebenarnya takde la baik sangat
9. cheryl samad
10. sesuatu yang aku buat sendiri
11. aku tak tau apa-apa pasal kau, kau mana penah bagitau apa-apa, kan?
12. 15/2/2009 - IB, sewaktu kau memeluk aku sebelum melangkah pergi... (hahahaha!)
13. kalau dah tak boleh tu, takyah la bagi tau, kan?
14. nanti aku fikirkan. tapi kalau kau rayu, mesti aku letak punya. betul!
15. ada ke? nampak sangat aku tak kenal kau. ada best ke kat kau?

hamek!

yang benar,
semut yang jujur

payid said...

nasibla kau ada semut. ada juga org menyahut seruan
camni la sikap para pembaca aku. nk tlg buat tag pon xnk. bercinta nk plak

semuthitam said...

sabar la yid, jangan emo dulu. aku kan tetap menjadi sidekick mu yang setia!

seteroberi said...

u're one lucky girl nad.

..shark.. said...

hahaha.. aku mau speku pulak.. hmm... payid dan semut... hmmm... (sambil angguk2 kepale mengiyekan ape yang semut bgtau semala.. eheheh)

aku bukan tak nak wat payid tapi macam byk je soalan yang bakal tak terjawab nanti.. huhuhu...

payid said...

seteroberi

is it? eheh

shark
speku kau xbetul. sila cuba sekali lagi

liesya sara said...

jawapan ko sweet la payid...;p

payid said...

liesya
jwpn je ke yg sweet? orgnye xsweet ke? eheh