Friday, March 13, 2009

tagged # 4

baru aku tau. buat tag adalah kaedah mengelat utk update blog (selain dr copy paste lirik lagu di metrolyrics la kan). oleh kerna aku sgt komited terhadap kerja dan terpaksa berpura2 bz kebelakangan ni, maka aku update blog dgn tag bahagian kedua yg masih aku hutang dgn si semut hitam itu

[1] Are You Single?
yes. definitely. and owh so available too...!

[2] Are You Happy About That?
yes to the fact that i dun hv to commit to anyone and i can flirt ard like nobody's business. no to the fact that i dun hv anybody to share all the love i hv in me. (awww....)

[3] Are You Bored?
yes. im gd at boring myself to death

[4] Are You Sad?
no. im juz sleepy

[5] Are You A Queen/King Control?
definitely not

[6] Are You Plastic?
nope. im completely natural (sbnanye aku pon xphm soalan, tp aku rasa cam betul je jwpn aku)

[7] Are You Cool?
ntah. cuba tanya semut. eheh

[8] Are You Chinese?
nope. im half puerto rican, half swiss and one ninth lebanese (aku tau korg xcaya. tp ada aku peduli?)

[9] Who Are You?
payid, a full time slave and part time flirt. eheh


[Ten Facts]

Initials: n.a.m.z
Nicknames: payid
Birthplace: kl
Hair Color: tak berapa hitam
Age: 26
Eye Color: hazel. betul!aku mmg tipu!
Birthday: 19th february
Mood: bored (as usual)
Favourite Color: black, blue
Right/Left Handed: righty


[Ten Preference In A Relationship]

Smile or Eyes: i love pretty smiles. i always imagining of kissing them. eheh
Light or Dark Hair: the darker, the sexier, the better
Hugs or Kisses: manusia tamak ini mahu kedua2 nya
Intelligence or attraction: intelligence appeals. nuff said
Hook-up or Relationship: for the time being, i'll take whatever i can get. eheh
Trust or Love: *after a very deeep thought....i go for trust
Long Distance or Close: not so close. bley? i need sum space of my own okeh.
Call or Text: bergantung kepada credit telefon
Older or Younger: i prefer sumone with the same age. bt older also can. eheh *ada org kata aku magnet kpd org2 kertu. bley?
Looks or Personality: personaliti. xchanteq xpe. janji kau menarik, tertarik dan mmg da bomb!

[Ten Last]

Last Phone Call You Made: miss gorgeous who didnt show up for work kerna dmm arini. siaannn...
Last Phone Call You Received: kwn aku yg sengal
Last Person/People You Hang Out With: last nite with miss gorgeous and her party posse. eheh (last nite bersuka2, alih2 arini dmm la plak kan)
Last Person to Text You: miss gorgeous juga
Last Person You Tickled: rasanya miss gorgeous juga kut. aiyoh...
Last Person You Danced With: jap2 nk recall. ws it miss gorgeous? or her friend? or her cousin? ahaha. ada lebih dr seorg mlm td okeh. how can i recall
Last Person You Hugged: miss gorgeous juga
Last Person You Ate With: had bfast with my colleague this morning (akhirnye keluar juga nama org lain. eheh)
Last Person You Sat In The Car With: utk kesekian kali. jwpnnye ialah miss gorgeous juga
Last Person You Kissed: jwpnnye bukan miss gorgeous, although i did kiss her on her cheeks and forehead last nite. bt that doesnt count kan?

semut. apsal aku rasa mcm tag ni bisa menimbulkan spekulasi je? xaci la kau ni semut

20 comments:

semuthitam said...

sebenarnya kan, kalau kau buat tag ni lebih awal, ia taklah keluar jawapan gini. kau memang saja je. bila dah banyak kumpul last dengan miss gorgeous baru la kau nak buat tag ni. masa banyak last ngan aku dulu, kau tak buat pun. kau memang. kau yang tak aci. selalu membelakangkan aku..

dian said...

soalan mak senang jah

bila weols bole jumpa miss gojes kau ni nyahhh?

buah keranji dalam perahu,
weols nak kenal dia jugak, tahu?

mateila pantun

payid said...

semut
masa aku byk last ngn kau pon, aku rasa aku xkiss kau kan? ahahahahaha

dian
soalan kau mmg senang. nk jwb tu yg susah
nnt la aku gtau miss gorgeous kau nk berkenalan eh

dark angel said...

payid, ko ngan semut ada skandal ya? hoho

Jebonx said...

Wow! Miss Gorgeous.. Sungguh besar peranan dia dlm tag ni kan? Kah kah kah..
Kasi can lah dia cik semut nak meng-include miss gorgeous dlm blog dia.. ada motif lah dia tunda2 nak menjawab tag itu :-D
Ye lah.. aku setuju ngan Dian, sapa miss gorgeous ni.. blh kite2 kenal? :-P siap kiss kiss ni.. speku speku.. Yeeehaaa!

"m!ss gorgeous" said...

kah kah kah..payid dear, u mmg sengaja bikin gue malu dong..mateila kena bsoal jawab ngn mere darling..cheh..!!

semut..im sorry for curi ur darling g karaoke smlm..kah kah kah..(lantak korg la bkontroversi pasni)

to dian..selamat bkenalan..ececece...

to miss jebonx darling..let's go for a date..bley??hahaha..(interprem kejap..)

Jebonx said...

Ehh ehh.. dpt date plak kat sini..
Jap jap bagi salam dulu..
Salam berkenalan Miss Gorgeous.. Meh salam tgn sikit.. Aww! alahaiii kedingnya tgn u...
Rezeki jgn di tolak kata nenek aku.. Jom Mis Gorgeous..
I tunggu kat Chili's, kul berapa?

"m!ss gorgeous" said...

hhmm..bkenalan la sgt..nak kena piat telinga??hahaha..anyway, jumpe kt chili's cm biase..c u..=D

Jebonx said...

Piat tinga.. waa baru berkenalan dah get physical.. i liiiike.. Woo!
Jom.. kul 6 ehh.. Woweeee!

"m!ss gorgeous" said...

jom..*wink wink*

hhmm..semut nak ikut??hahaha..next time la ye..i nk g dating ngn cik jebonx dulu..hehehe

Jebonx said...

Isshh sempat meng-invite org lain lagi tuu.. JOm lah.. dah lama i tunggu..
Yabedabeduuuu

payid said...

dark angel
aku ngn semut xde scandal. dia cuma sidekick aku yg setia

jebonx
xkenal ke buat2 xkenal

miss gorgeous
xyahla nk shift the spotlight to semut lak. sian dia
btw. ur darling jebonx is a thousand miles away. so i guess im all u hv for the time being

btw, sila bercinta di lain page ye

semuthitam said...

sidekick ye payid? err.. ko nak aku ke kick dua manusia bercinta di atas tu? aku rela je... sidekick yang setia katanya, hahaha

payid said...

relax2. jgn emosi dude. ahaha

Jebonx said...

Ada plak org nak kick si Jebonx and Miss Gorgeous. Ke aku jek yg nak di kick kan?
Ehh kite mana nak tahu siapa miss gorgeous tu. X de kenal sesapa yg nama dia Miss Gorgeous. Smlm date kat Chili's baru kenal isi hati perut dia. Penuh ngan nachos you!
Betul kata payid, kepada yg dah Cas terrer nak kick aku tu, pk ler baik2 ye.. Black-belt-kaler-biru nih.. Iyah iyah.. stretching sket.. Kah kah kah

btw (x tau lah napa org suka sgt sbb btw)
sorry termengorat dlm blog kamu, mengorat terkena plak tu.. kih kih kih jgn mareee

semuthitam said...

err.. mis gojes, sementara orang kat atas tu buat stretching, jom kita ngedate dulu, lama lagi kot dia nak warm up

'm!ss gorgeous' said...

apsl masing2 emosi terlebih nih??hhmm..

'm!ss gorgeous' said...

weh,cm fedup jek guna nick miss gorgeous nih...

im not that gorgeous la..cute sudah semesti nye..hahaha..

semut,i takde mood nih..nk tolak mentah2 date ngn u..sorry..

jebonx,jom lari dating tmpt ln..

tuan tanah,sorry kacau..=P

vanila said...

confuse mode bley?

Jebonx said...

Muakakakakaka

Ok Miss Gorgeous. Jap nak bagi salam kat tuan rumah sblm kuar..

Salam tuan rumah... Kami jalan duluuu..

Jgn lupa pasang racun semut yee.. cam mengganggu ketenteraman awam je dah semut2 tu...

Adios Bebeh!