Thursday, March 05, 2009

tagged # 3

sebelum sempat aku langsaikan hutang tag, si semut hitam tag aku lagi. siap kutuk aku lak tuh. cisss
oleh kerna aku kesempitan masa, tag yg ini pon aku cuma langsaikan separuh je dlu. bahagian yg separuh lagi bersambung selepas pesanan penaja

Rules:
You have to list 7 weird things about yourself.
Post it in your blog.
Tag at least 7 people(list their name) and comment on their blog to let them know that you just tagged them

7 Fakta Tentang Saya
> suka main basketball (obviously)
> tidak pandai melukis
> dulu2 xleh mkn jagung, nnt cirit birit (tp skang dah boleh lak. aneh betul)
> kecik2 dlu saya pggil semut itu "mit" (comel kan saya masa kecik2 dlu)
> saya suka num 7 (sbb tu saya xkeberatan nk buat tag ni)
> jersi saya dlu num 7. tp xde kaitan ngn david beckham yg pki num 7
> saiz kasut saya juga 7

7 Perkara Yang Menakutkan Saya Di Dunia
> tuhan
> mati
> bapak saya
> darah (bukan takut. more like tetiba terasa lemah klu tgk darah. mcm superman dan kryptonite gitu)
> binatang buas
> kehilangan kewarasan akal
> kehilangan semua org tersyg serentak

7 Lagu Buat Masa Sekarang
> aku cinta kau dan dia - ada band
> tak bisa memilihmu - sixth sense
> what abaout now - daughtry
> sempurna - andrea and the backbone
> u and me - lifehouse
> tercipta untukku - ungu
> tentang seseorang

7 Perkara Amat Bernilai
> duit
> kerja
> family
> kwn2 yg baik
> kenangan2 terindah
> kesihatan dan kewarasan akal
>

7 Pertama Kali Dalam Hidup Saya
> boleh bawak basikal - 9 thn
> masak nasik sendiri - 8 thn
> discover kesengetan diri - 11 thn
> beli kaset KRU - 11 thn (kaset pertama ok!)
> naik kapal terbang - 5 hari
> kerja - 16 thn
> bagi duit raya - 25 thn

7 Perkataan Selalu Di Sebut
> walaweh
> xdehal
> haram zadey!
> mcm kesiyal
> bongok kau nih!
> babes
> galak lebey

7 org yg saya tag
> dian qatariah (sbb dia kata sy charming)
> isrockstar (sbb dia rajin tag org juge)
> the cutest vegan i ever met (sbb dia cute)
> kwn the cute vegan yg katanya separa vegan itu
> cheryl samad (sbb saya juga mau tau 7 perkara ttg dia)
> kau yg sgt rajin mbaca blog ini
> saya dah xtau nk tag sape lg. eheh

6 comments:

semuthitam said...

kau cuba la panggil aku 'mit', aku rasa mesti aku akan jadi comel serta merta

Jedi said...

mithitam. eh eh chumel nye bunyik
*LOL

vanila said...

akukah yang ditag itu?

payid said...

semut
so kiranya skang ni kau xdela comel sgt kan?
jedi
cuba tgk si semut tu dah jd comel ke bila ditukar nama.
vanilla
i xsempat jwb soalan u dah buat tag dlu. tp demi memenuhi permintaan, ye, u la org yg i tag itu

seteroberi said...

bila nk buat comeback ni?

ZAZA said...

Kita tau blog awak ni dah lama , tapi I can't help it.

darah (bukan takut. more like tetiba terasa lemah klu tgk darah. mcm superman dan kryptonite gitu)

since awak sgt lawak, kena bagi tau gak awak ni lawak.

sekarang ni tgh exam ,so masa malas studi baca blog awak

sekarang sebab blog awak ni kita tiba2 ketawa berdekeh2. roomate kita semua pelik tengok. tu jelah nak kata ok, bye...