Thursday, September 10, 2009

kad raya payid

sejak semalam, aku sudah mula menghantar kad raya utk kawan2 aku yg bertuah

mereka harus berasa bertuah kerana aku ada email address mereka dan aku berjaya menaip e mail address mereka dgn betul (sape suh letak email address susah2 kan?)

kiranya kamu di luar sana masih belum menerima kiriman kad raya aku, mungkin kamu tidak cukup bertuah berdasarkan 2 sebab di atas

jadi seandainya kamu mahu berasa bertuah, sila beri email address kamu sekarang

10 comments:

Jedi said...

macha,
takkan email adrs aku ko xde? kata sepasukan...

payid said...

aik. kau punye aku dah anta smlm. xpdt lg ke? nnt aku anta lg

Fanta Giro said...

untuk aku ada tak? aku nak kad raya pop up ley?

semuthitam said...

sampai ke sini kau punya poyo yid...

vanila said...

kad berbunyi ' company i ade kad raya canggih, company u ade?' tu ye?
time dapat rasa bertuah, da baca menyampah, bleh? huhu
Selamat Ari Raya payid! i maafkan semua dosa u.

Jedi said...

aku xmo kad raya canggih ko tuh macha.
aku mau duit raya.

NZN said...

Ternyata I bertuah, thanks Payid. Jangan lupa packet hijau beserta isinya sekali ;)

payid said...

fanta
kau tggu ujung thun. aku bg kad krismas je la ye klu ada. haha

semut
sukati aku la

vanilla
perlu la kan nk quote ucapan raya i kat sini

jedi
dah 2 email address aku guna tu. xdpt lg xtau la. mmg kau xcukup bertuah la nmpk gayanya

nzn
tgkla klu u cukup bertuah pula nk dpt paket hijau lak ye? ehehe

Fanta Giro said...

kalau camtu aku pun nak duit raya la payid. Paket hijau bukan kosong tapi kena la ada isi. Tak kisah la dalam bentuk uwang ke, touch&go card ke, debit card ke, kad starbuck ke? ley?
Nanti krismas, FantaClaus ada hadiah utk ko. Berbalas2 la pulak kan... ley la payid.. auww..

payid said...

pergh. cubaan negotiation FantaClaus tu mmg xleh belah. haha
tgk la dude, klu ada rezeki lebih
kau pon puasa juga kan. hehe