Friday, January 16, 2009

new found obsession

semalam aku tidakla begitu bz walaupon keja tetap la ada. selalunye klu aku bz tahap dewa, aku terpaksa meninggalkan rutin harian aku yg agk kurang bermakna.

aku xkan galak berYM dgn ramai org. aku xcheck e mail, blog dan facebook constantly
aku xkan sempat kacau kwn2 aku yg lain
ada kala aku xsempat pegi lunch pon

tp semalam aku xbz. aku ada byk masa utk dibuang sementara tggu time balik *hiqs. tapi aku xbuat rutin harian aku mcm selalu. sepanjang hari aku hanya tercongok depan PC smp lupa nk lunch. sehingga menjelang petang baru aku terasa selain perut aku lapar, ianya juge agk sakit dan keras. dada aku juga agk sakit. mata aku pon kerap berair. mungkin kerna spjg hari, aku berusaha utk xgelak kuat2 dan menahan diri dr jatuh kerusi

dan kerana terlalu overdose, aku terasa mcm im losing my identity sikit. aku terasa mcm aku kehilangan rentak penulisan akibat terpengaruh dgn dia. mungkin pengaruh dia sgt kuat, atau aku yg senang dipengaruhi

untuk mengetahui ape yg aku buat semlm, sila klik sini

bt let me remind u, sebarang consequences yg akan berlaku selepas korg klik link itu bukan tanggungjawab aku ye

6 comments:

akusemut.hitam said...

kau nak aku top up lawak melukut tepi gantang atau yang rocky balboa?

jamie said...

jom gelak ramai2..btw,ur lawak last nite is also cannot tahan wooo...;)

payid said...

which one eh? i pon xleh recall. gelak byk sgt. eheh

jamie said...

hahaa...kat YM la..kang ade org sibuk nak tau plak..hahaha..

Co0Lz said...

adehhh.. ko wat aku hilang bosan.. aku pun dah tercongok dpn pc ne cam ko wat.. so funny.. best la blog tu

payid said...

well cool. public community service katanya. eheh