Tuesday, February 17, 2009

happy birthday



to that special sumone who turns 26 today

happy birthday dear. hope ur celebration ws a blast last nite

i hope u will always be in gd health, tidak sakit2 yg akn buat i risau
i hope u will be wealthy, so i boleh jadi ank ikan u pule
i hope u will gain more wisdom, so i akn lebih kagum dgn kebijaksanaan u
i hope u will stay this gorgeous, not more; so that u xkan kumpul lebih byk peminat dan buat i jeles, not less supaya i will nvr lose interest ngn u. eheh

i hope u will lead a happy life ahead. afterall, ur happiness is all that matters to me

i love u dearly with my heart. may this rship that we share will last till the day ur hair turns grey and ur face are all wrinkled (bt dun worry, u will always look gorgeous to me)

7 comments:

akusemut.hitam said...

sungguh sweet katanya. terima kasih. err.. tapi arini bukan birthday aku (nak jugak perasan, heheh). sapela yang bertuah tu kan?

payid said...

aku nk tanya kau sket

KAU 26 TAHUN KE? haiyoh!

bgtau aku bila bday kau, nnt aku buat satu post khas yg sweet juge. eheh

akusemut.hitam said...

alah, anggap je la aku 26 tahun. kau ni pun...

dian said...

cececececececece

kelas ucapan uols. acam acceptance speech grammy awards sangat.

mak muntah doulu!!!!

Alaskan said...

ni kalo baca atas stage harus laaa awek2 bwk tisu berkotak2. tangkap syahdu laa tuh. *touchin ok?

payid said...

semut
xpe. aku bleh je berpura xtau umur kau yg sbna. eheh

dian
motif kau memuji pastu kau muntah pule? camni la sikap kan

alaskan
jgnla nangis dlu. im not there to wipe ur tears

jamie said...

thank you..